skip to content

Over Partio

Wij zijn (vof) Partio 

 

Partio is een uniek samenwerkingsverband tussen meerdere kleinere instellingen die de koppen bij elkaar hebben gestoken en een groots aanbod aanbieden. De bedenkers zijn Enos en Hans van Bommel, tevens eigenaren van Partio vof. Zij werkten al langer samen bij zorgbedrijf Ferlin Care, zij waren van mening dat de Ggz in de regio Den Haag een nieuwe impuls nodig had: duurzame geestelijke gezondheidszorg. Ggz 2.0

Adrie de Geus wees ons op de 4 fronten methodiek; psychsiche problemen zijn vaak uitingen dat het niet goed gaat op meerdere gebieden. Bijvoorbeeld; iemand wordt depressief omdat er veel schulden zijn, dan kun je wel de depressie behandelen maar de aanleiding van de depressie blijft bestaan. 
Iemand die verslaafd is en een pijnlijke jeugd heeft gehad, maakt veel meer kans om clean te blijven als er ook aandacht is voor het jeugdtrauma.  
Partio pakt dit aan samen met onder andere arts en psycholoog Siger Snieder, psycholoog Adrie de Geus, belastingsdeskundige Judith Posthuma van der Helm en bewindvoerster en maatschappelijk werkende Evelien Lieder.

 

 

Up
K